Atenció: El teu navegador no té suport per algunes funcionalitats necessàries. Et recomanem que utilitzis Chrome, Firefox o Internet Explorer Edge.

Duo Puya&Grona

dues flautes travesseres

El Duo Puya&Grona agraïm tota mostra de suport econòmic, ja sigui a través de la subscripció com amb l'aportació lliure (puntual o mensual). En els concerts que realitzem en persona, normalment fem servir el sistema d'entrada invertida (taquilla inversa), on cadascú dóna el que considera oportú al final del concert, de forma voluntària. En el format de concerts digitals que hem iniciat, volem adaptar el concepte d'entrada invertida, i convertir-la, així, en virtual.
Moltes gràcies!
Cinèfil
Als nostres concerts i enregistraments sempre tenim un element en comú: una paret plena de pòsters d'algunes de les nostres pel·lícules preferides.

Així doncs, si ets un amant del cinema i t'agradaria que en el proper recital o gravació hi afegim el cartell d'un film en concret, aquí tens el teu nivell de subscripció!
3,00 € mensuals
Concert privat
Amb aquesta opció, oferim un concert privat de 30 minuts al gust del consumidor: el mecenes podrà triar les peces que interpretarem, a partir d'una llista amb el repertori que tinguem disponible (mínim 30 obres a escollir).
30,00 € mensuals
Crea la teva pròpia aportació
Pots fer una aportació puntual o mensual per la quantiat que vulguis. Tingues en compte que aquestes donacions no tenen recompenses associades ni donen accés a les publicacions que requereixen subscripció.
puntual o mensual
Estem en fase Beta. Si tens qualsevol incidència, escriu-nos a info@aixeta.cat