Atenció: El teu navegador no té suport per algunes funcionalitats necessàries. Et recomanem que utilitzis Chrome, Firefox o Internet Explorer Edge.

Duo Puya&Grona

dues flautes travesseres

Biografia

El Duo Puya&Grona és una agrupació cambrística catalana formada per dues flautes travesseres, el Nil Tena i la Mariona Baulies.

El projecte va néixer l'agost de 2017 per participar, en el que seria la nostra estrena com a duo, en el Grachtenfestival (Festival dels canals) d'Amsterdam, aquell mateix mes. Posteriorment, hem tocat de forma habitual a Sant Sadurní d'Anoia i a Tremp, i actualment estem donant concerts en streaming.

Oferim un repertori molt ampli amb obres especialment escrites o arranjades per a aquesta formació, des del període barroc fins a la música dels nostres dies (fins i tot comptem amb alguna estrena d'obres que hem encarregat). A més, en els nostres concerts hi incloem obres per a flauta sola i per a instruments relacionats directament amb la flauta travessera: el traverso (flauta barroca, ascendent de la flauta moderna i actual) i el piccolo (flautí). Tot això, sempre acompanyat d'explicacions per tal que el públic pugui apropar-se i conèixer els instruments i el repertori que toquem.

Estadístiques generals

  • 11
    Publicacions
  • 6
    et segueixen
Estem en fase Beta. Si tens qualsevol incidència, escriu-nos a info@aixeta.cat